Asverstrooiing op Zee


Misschien bent u op deze site terecht gekomen omdat u een dierbare verloren heeft en nu een mooie manier zoekt om hem de laatste eer te bewijzen, misschien wilt u uw eigen afscheid op een bijzondere wijze regelen, passend bij u en uw leven.

Graag helpen wij u dit afscheid op een oorspronkelijke en eerbiedwaardige manier te regelen. De as van de overledene uitstrooien op zee en tot in het oneindige mee laten deinen op het ritme van de oceanen, een mooiere n troostvollere eindbestemming is haast niet denkbaar. Het zeemans-afscheid van weleer is tegenwoordig uitgegroeid tot een prachtig symbool van verbondenheid van mens en natuur. Vaak wordt de as verstrooid op een geliefde plek van de overledene of op een prachtige plek in de natuur. Zo is het afscheid niet alleen verdrietig maar geeft het de achterblijvers mooie herinneringen mee.

Asverstrooiing op Zee | Biologisch Afbreekbare Urnen
We verwelkomen u graag op n van de onze schepen en varen naar een mooie plaats op zee voor de ceremonie die heeft uitgekozen. Daar is er alle tijd, rust en respect voor de verstrooiing.

Natuurlijk is as verstrooiing een zeer persoonlijke aangelegenheid: daarom levert scattering-ashes-at-sea.com de professionele en flexibele service die u en de overledene verdienen, helemaal aangepast aan hoe u het afscheid voor ogen heeft. Bloemen, catering, een geestelijke aan boord of uw favoriete muziek…. Alles is mogelijk.

Eventueel kan de ceremonie op zee, aan wal gevolgd worden.

Een document met de cordinaten van de plaats waar de as is verstrooid stelt u in de gelegenheid om de juiste plek te onthouden en eventueel later nogmaals te bezoeken. w wensen zijn het uitgangspunt voor de service die naadloos bij uw ideen aansluit.

Scattering-ashes-at-sea.com heeft een grote collectie biologisch afbreekbare urnen speciaal gemaakt voor het uitstrooien van as op zee. Daarnaast is het ook mogelijk om de as in een daarvoor bestemde urn overboord te zetten. De urn drijft een korte tijd, waarna de as op de bodem van de oceaan de eeuwige rust zal vinden. Uiteraard staat daarbij duurzaamheid hoog in het vaandel.

Natuurlijk helpen wij u ook bij het boeken van transport en accommodatie voor uw verblijf in de Algarve. Alles wordt perfect voor u geregeld.

Skype Me™!

Wilt u meer weten? Wij van scattering-ashes-at-sea.com nemen graag de tijd om uw wensen door te spreken en samen een prachtige ceremonie samen te stellen die helemaal in de geest van de overledene is.

Bel of skype gerust met al uw vragen of opmerkingen.

Wij zijn u graag van dienst.

Contacteer ons Vandaag...

Scattering Ashes at Sea | Espalhar Cinzas ao Mar | Asverstrooiing op Zee | Algarve Links

TwitterDeliciousFacebookGoogleMsnYahooMyspaceTechnoratiStumbleuponDiggMixxFurl
 
  2010 CPC 123 Inc. Algarve SEO All rights reserved Terms of Use | Privacy Statement | Asverstrooiing op Zee